2010. február 22., hétfő

Köszönet Balázsnak és a Fotosnak : Tominak:D



Hát...szerintem...nagyon durva...és undorító...de nap képének elmegy a conzerv mellé:D

" Az a csöppnyi fizikai távolság, ami közöttünk van, most úgy érzem szakadékká szélesedik... "

Na hát ez a mai nap...a lelki világom nem tette tönkre a napom annyira amennyire lehetett volna..:) Fél 6kor keltem...vagyis 6...de mire kimásztam az ágyból fél lett...pedig én 2 percnek éreztem:D...tanultam magyarra...aztán félkor jött Roxi értem...bár nem volt előre megbeszélve xD... 45re Tomi...bementünk suliba... király volt...első óra dolgozat...nem is volt olyan nehéz ... :D kémiát se irtuk meg mert nem javitotta ki a Tanárúr az előző dogát *.* de csütörtökön nem ússzuk meg:(...tiszta gyikok voltunk,reumásokxD stb... Zsuzsi,Roxi köhög...én meg ott tüszentek...már nagyon kéész volt...de eltelt azaz óra is valahogy:D aztán jött a tesi:D "ki az akinek jól megy a gyakorlat?" "Hát na majd én "....:D nyááá:D:D:D aztán csak nevetett a Tanár bár én komolyan mondtam:D mégis vicces volt hogy majd pont én...*.*aki mindig össze töri magát:D ...:$ matek óra is vicces volt... nem kaptuk ki a dolgozatot mert miért kaptuk volna...de elvileg hnap irunk...és most meg ezt nem értem...mire megértem a multat addig nem értem a jelent...kész K.O.... spanyolon se volt semmi extra...bár elnevettem az egészet:):$ a lényeges óra az a töri volt:D és az előtte lévő szünet....*pózólj retyónxd*....Vivivel meg Zsuzsival nevettünk:D éés háát...Vivi berántott az ajtón:DMi?xD azóta is fáj a kezem...de túl élem..."Jólvan a fülébe?:D "ááá kéész aztán a hippi öltözetem se volt semmi majd a Tanárnő bejön órára és megszólal"Szép vagy Melinda" ...hát köszönömxD :D majd "nem voltatok még soha ilyen rosszak...":D...tavasz? hétfő?hétvége.?nyár?vagy mi?:D ... énekeltek?....xD erre én "Nyár volt s nem tavasz óóó te kis ravasz azt mondtad szedünk eegyütt iibolyát....sálálááá...stbb...:D Kicsi gyere velem rózsát szedni...XD OFF....:D"
aztán A NAP KÉPE......."Mert converse,mert szép"xD és mert szánalmas...:D

Siettem haza Tomival *.* aztán gyors csináltam magamnak sajtos tojásos rántottát és elkezdtem blogot irni...:D és még nem is ettem és éhes vagyok és :D amugy sz.r napom volt... nem nagyon volt hangulatom semmihez...de muszáj volt elvisel
ni mindent...:S meguntam az életet vagy nem is tudom...csak ááá...mindegyis...aki tudja tudja aki nem az meg bujjon el...:)
De megyek eszek,facebook,msn...stb... ha du. történik vmi izgi akkor majd este még irok...:)
XOXO M:)
(majdnem elfelejtettem a képet...ugye milyen csodás?:D nekem nem tetszik:D amugy ott a Zsuzsi keze is...xD de nem érek rá kivágni...majd később... addig is nézeges ezt a sz.rt:$:DSRY.)
 
Copyright © x) ♥Melinda's secret life ♥. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh