2010. július 27., kedd

A szerelem azt jelenti... hogy képes vagy várni.

Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket - a jót, a rosszat egyaránt. Rajtad áll, mennyire tartod magad érdemesnek: helyes gondolkodással a szerencsét idézed meg, vagy gondolkodás nélkül cselekszel, és bajokat zúdítasz az életedre. Rajtad múlik, bearanyozod-e napjaidat vagy feketére fested magad körül a világot.

A világ kiszámíthatatlan, úgyhogy a sok jó tanácsnak, hogy vigyázz magadra, vedd meg előre a jegyet, nézz körül, mielőtt lelépsz a járdáról, talán nincs is semmi értelme. Akár vigyázol, akár nem, előbb-utóbb jön egy olyan történet, amiből már nem tudsz kikeveredni. Ne gondold, hogy ha változnak a dolgok, csak rosszabb jöhet. Nyugi, néha lehet szerencsénk is! Az életben bármi megtörténhet, és az a csodálatos, hogy az a bármi meg is történik!

Amerikai.sorozat.mostani kedvenc.


True.Blood.sorozat.

-"Csak úgy lehet élni, ha bizonyos határokat átlépsz."
-
"A hajad akár az alkonyat bombázás után. Szép!
- ☺"Vámpírcsalinak öltöztél.
☻Ezzel arra célzol, hogy jól nézek ki?
"

-"
Az embernek eljön az a pont az életében, amikor rájön, mindent, amit addig hitt, csak belenevelték. Ritka az, aki tudja, ki ő valójában."


True.Blood.könyv

☺Egy kis gondolkodási időt kérek.
☻Amíg...?

☺ Amíg eldöntöm, hogy a szerelem megéri-e a szenvedést


-
"Szeretlek - mondtam. - Azt nem tudom, hogy miért, de szeretlek. Azokon a csöpögős beceneveken akarlak hívni, amelyeket akkor használ valaki, amikor szerelmes, és nem érdekel, hogy mennyire hülyén hangzik, mert vámpír vagy."

-"Mondani akarom, hogy te vagy az én kicsikém, hogy öregen és ősz hajjal is szeretni foglak - akkor is, ha ez biztosan nem történik meg. Meg még azt is, hogy tudom, hogy örökké hűséges leszel hozzám - pedig ez sem történhet meg. Folyton falakba ütközöm, ha ki akarom fejezni, hogy szeretlek."
 
Copyright © x) ♥Melinda's secret life ♥. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh