2010. július 28., szerda

szeresd a barátaidat:DDD

Szóval, kicsit írok,de azt a kicsit is össze vissza...:D
Ma sokáig aludtam vagyis 10ig csak,mert a jó édes anyukám telefonált hogy mennyek át a boltba...hát oké felkeltem...leültem gépeztem,átmentem boltba vettem kaját na de amit anyám mondott azt nem,de nem is érdekel mert nem olyan fontos...ma ki kell takarítanom délután a szobámat,de mivel hajnali 1ig gépeztem és korán keltem ezért fáradt vagyok és tuti lusta leszek hozzá,de nem gáz,megoldom.:D Na de tegnapi napról egy kis pozitívum letöltöttem valami gcis játékot 2 óra alatt olyan ideges lettem hogy nem tudtam kivinni hogy az már fáájt :) xD de ma már csak 1szint van és kész vagyok ...na de 5körül felkeltem vagy micsoda ... :D fürödtem,hajat mostam/vasaltam...aztán meguntam,megszárítottam és leléceltem itthonról :D Roxi persze hívott negyed 8fele merre vagyok,mert beszédem volt vele msn-en:D és itt jön a lényeg 10 percen át álltunk a járda szélén és elemeztünk egy feketés szar/fa darabot..és azon gondolkoztunk hogy az kula vagy fa...na de én erre nem vagyok büszke :Dde a végén belerúgtam és kiderült hogy fa darab :D aztán nem tudom ki hogy tudja de én azt tudom hogy minden órában annyit harangoznak amennyi óra van....na de ezt Feriii miért is tudta volna?:D na de rokonok vagyunk mert én meg nem ismerem a mutatós órát szóval meg se szólalok :) na és a Balaton...sokat kell fizetnem neki...:D erre azt mondja Feri hányadika van ma? mondom 26... jaj hát tényleg nem lehet 27.-e mert 30.-a vasárnap...mondom vasárnap az 1.-e na de erre a telefont elő megnézem a naptárt...27.-e van,30.-a péntek31.-e szombat,1.-e vasárnap szóval szerintem vicces volt és haza fele kitárgyaltuk az uszodás élményeket :D hát igen őő etető 15ezer :D azt hittem 2500 :D jaj hát az én gyerekeim is megtanultak etető nélkül enni,ja igen azért eszi le apám mindig magát,jajj hát mert nagy a hasa...nem,a kezét kell felemelni a szájához nem nagy művészet semmi baj nincs itt a hassal ... :D tudod csak az a baj hogy tőled tanult enni :D na de még sok más ilyen dologról beszéltünk..de haggyuk is...:D ja meg hogy mennyország helyett Magyarországot olvastam...na de haza jöttem felléptem msn-re és FB... vicces volt...na de azt hiszem mára ennyi... dél van úgyhogy lehet ideje lenne mennem aludni egyet még :D és amit még elfelejtettem hogy jön a suli nem sokára ... 1 hónap ,aztán jönnek megint a napi unalmas blog bejegyzések... :)

Egy kis idézet szerűségek :
Nem csókolóztam vele, csak a szájába suttogtam.
És nem számít mit teszek, érzem a fájdalmat... hát veled vagy nélküled?
Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyűrűjébe fogni, és szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet.-Ez a szívószál.
FB tegnap este.:
Kivel fogsz összejönni ?!
akivel most épp rosszba vagytok.. de megfog békélni
erre Roxi..hát Anikóóóóó..és igen én is szeretnék egy szemceruzán össze veszni "vele" :D:D:D:D
naa pussssssziii pááááááá :)

Ezt hallgassátok meg : http://www.youtube.com/watch?v=dkQ0OJ5Byls
Green Day:Boulevard Of Broken Dreams

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

2010-es foci VB kommentátori aranyköpések(Féjszbúk)

Somos Zoltán:"Azt hiszem, akiknek nem tetszik a vuvuzela, azok most abban reménykednek, hogy eltalált valakit a közönségben a labda, mert más értelme ennek a lövésnek nem volt."

Egri Viktor:
"A képernyő tetején vezetik a támadást."
"Cardozzo nem csak a labdát, saját magát is keresi ezután. Mellélépett saját magának is."
"Abreu mutatja, hogy ő csak kitette a karját és megtámaszkodott Mensah ádámcsutkáján."
"Busquets forgott egyet a saját tengelye körül."

És a legjobb...:Gundel Takács Gábor:
"Josephs tiszteletköre, hogy a rövidlátók is tudják ezen az oldalon, hogy a másikon gól volt."
"Ki fekszik a földön? Cipőtalpról nem tudom megállapítani."
"Da Silva érezte úgy, hogy be kell tűrni a gatyája szárát a fenekébe. Nem tudom, hogy van-e stylistja, de beszélni kellene vele erről."

Leadhatja a mosásba a v-nyakút

 
Copyright © x) ♥Melinda's secret life ♥. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh