2010. március 16., kedd

Everything..and more...

"Megbocsájtottam a megbocsájthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket, elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást, csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, nevettem, amikor már nem bírtam tovább. Szerettem, és szerettek, de sokszor elutasítottak. Volt, hogy szerettek, de nem tudtam viszont szeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben, felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, hogy meghalok a vágytól. Féltem, hogy elveszítek valakit, aki nagyon fontos számomra; a végén mégis elveszítettem. De túléltem, és még most is élek!"

Na hát ma kedd van! Ki hitte volna, ugye? Reggel Roxi jött értem és Ofővel együtt mentünk suliba,vicces volt
. Első óra ének tök uncsi volt,aztán matek amin szintén unatkoztam és fájt a fejem utána volt egy lukas órám amin Vivivel és Ivettel beszélgettem meg ott volt Zsuzsi meg néha Roxi :) aztán jött Ani néni és megmérte a vérnyomásom aztán elküldött haza mert lázas voltam aztán elkezdtem könyvet olvasni(Megjelölve :$ öhöm annyira tetszik és annyira jó és ááá :D ) ja és szóval dokinál voltam és aludtam feküdtem filmeztem haldokoltam stb.. :) most pedig msn ember társaimmal és csuklok :) xD vicces ... kaptam ilyen tök nagy gyógyszert és nem tudom egészbe lenyelni... na mindegy... este van fáradt vagyok hisztis vagyok és elegem van :) és hát nem véletlen hogy vasárnap írtam utoljára. unatkoztam és nem volt semmi kedvem semmihez (ez most értelmes,se gáz)

Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.
Bár Darren Shan:Rémségek Cirkuszába az volt hogy->
-Az élet értelmetlen de a halálban azért bízom.(Larten Crepsley)
-Az életnek igen is van értelme.(Darren Shan)
-Ezt akkor mond mikor már éltél 200 évet.(Larten Crepsley)


Hát minden esetre érdekes meglátás ez :)


JÓCCAKÁT♥ puszcsi♥luwcsi♥
by:Meli:)



 
Copyright © x) ♥Melinda's secret life ♥. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh